Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Budgetbewust sfeer creëren

Het klinkt mij als muziek in m’n oren, want onnodig te veel betalen; daar houden wij nuchtere Nederlanders niet van! 😉

Je kent ze wel, die perfect gestylde plaatjes op Pinterest. Prachtig, maar soms ook erg prijzig.. Door creatief en slim te denken betaal je nooit meer te veel voor de styling van jouw feest, maar zorg je wel voor een ‘wauw’-effect! 🔥

Met deze tips van TOOST! creëer jij ook nèt dat beetje extra sfeer op jouw verjaardag, jubileum of bruiloft:
➊ Glazen potjes; bewaar al het glaswerk zoals jampotjes en wijnflessen, gebruik ze als vaasjes en vul ze met (drijf)kaarsjes, plantjes of pampas pluimen. De diversiteit creëert een leuk speels effect!
➋ Groen, groener, groenst! Planten; verkrijgbaar om de hoek, hartstikke hip en zorgen meteen voor extra sfeer. Ook leuk als bedankje voor de bruiloft: geef een klein plantje mee met de quote ‘Let our love grow’.
➌ China; de place to be voor originele, bijzondere en vooral goedkope spullen! Op bv. AliExpress vind je de mooiste lampionnen, ballonnen en linten. Bestel wel op tijd i.v.m. de soms lange levertijd!
➍ Struin de plaatselijke vlooienmarkt of kringloop af; hier vind je de leukste kandelaren, stoffen en vintage artikelen. Pimp ze op met kanten linten!
➎ Neem de tijd; schaf de decoratie tijdig aan, na de feestdagen is de perfecte tijd om deze materialen in te slaan.

Kortom, budgetbewust decoreren kun je leren! Heb jij nog een gouden styling tip? 😄

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:15:57+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN