Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Mag ik een hapje van jou?

Het pronkstuk van de bruiloft en misschien wel de lekkerste taak uit het hele voortraject, de bruidstaart!
Ze zijn er in allerlei soorten en maten en je kunt er alle kanten mee uit. Wist jij bijvoorbeeld dat die prachtige grote bruidstaarten vaak voor een gedeelte uit ‘dummies’ bestaan?
Het duurt natuurlijk een eeuwigheid voordat die enorme taart van 4 lagen is aangesneden. Het is daarom handig om alleen de bovenste lagen echt te laten zijn en achter de schermen de rest alvast aan te snijden. Zo kunnen alle gasten in no-time genieten van een lekker stukje. Niet van echt te onderscheiden en super praktisch!
Vieren jullie het klein? Ook dan is de ‘dummy’ een uitvinding. Wel een grote taart, geen groot prijskaartje! 😉
Keuzestress? Wat dacht je dan van een echte ‘sweet table’, een heel buffet met cupcakes, bonbons, mini-taartjes en koekjes. Een prachtig gezicht, zo’n tafel vol zoete items en geheid voor elk wat wils!
Alvast een proeverij inplannen? 🤤

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:12:16+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN