Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

De Daddyshower

➸ BIER, BITTERBALLEN EN BABY’S! 🥂
Ken jij het al? De babyshower voor mannen? Echt, ze zijn helemaal 2020!

Net als de weddingplanner is deze trend overgewaaid vanuit de andere kant van de oceaan. Voor mama’s in de dop al jaren een bekend begrip, maar tegenwoordig voor mannen ook zeker een feestje waard! Verrast worden door je maten en vieren dat je bijna heit of papa wordt, wie wil ’t niet? 😄

Er zijn veel overeenkomsten, maar ook één groot verschil. Waar babyshowers vaak alcoholvrij zijn, zal het bier rijkelijk vloeien tijdens de mannelijke versie. Geen zoete cupcakes, rompertjes versieren of buik beschilderen maar gewoon als mannen onder elkaar, nog even genieten van het leven voor de vieze luiers, slapeloze nachten en hormonen in huis. De laatste avond dat de papa to be dronken thuis kan komen zeggen ze ook wel… 😉

Gebrek aan inspiratie of hulp nodig bij de organisatie? Ik sta voor je klaar!

➸ TOOST! op de dadchelor, bier-/ en daddyshower! 🍻

Meer inspiratie? Neem contact op!

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

(*) Verplichte velden

2020-03-03T20:07:24+01:00

Dit is TOOST!

TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

TOOST op de liefde!

DIENSTEN