Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Die verrekte liefdes kilo’s

Samen oud worden is samen dik worden, wie herkent het niet? De kilo’s lijken eraan te vliegen zodra je een partner aan de haak geslagen hebt!

Je weet altijd wel een reden te bedenken om lekker uit eten te gaan, een avondje Netflix gaat niet voorbij zonder een tafel bomvol lekkere hapjes en als je de keuze hebt tussen een uurtje sportschool of bij je lief zijn, dan weet jij het wel! 😄

Onderzoek heeft uitgewezen dat een vrouw in de eerste zes maanden van de relatie gemiddeld 7 kilo aankomt en ruim 10% er zelfs 13 kilo extra aan ziet vliegen. Aii, dat zijn pijnlijke feiten.. Hoe krijgen we deze er in godsnaam weer af voordat we ons in onze droomjurk hijsen?

↠ 3 TIPS VAN TOOST! ↞

➊ In plaats van samen op de bank Netflixen, kan een lange strand- of boswandeling ook hartstikke romantisch zijn. In de benen dus!

➋ Kamasutra.nl; spreekt voor zich..😉

➌ Slapend slank worden; pak die rust! Een goede nachtrust is essentieel als je gewicht wilt verliezen. Weinig slaap = meer honger. 😴

Maar wees ook realistisch, jouw aanstaande wil met je trouwen zoals je bent!

En vergeet niet dat een gelukkig bourgondisch leven leiden ook erg veel waard is en dat koppels in een gezonde en gelukkige relatie meer kans hebben om aan te komen dan koppels die in een minder gelukkige relatie zitten..

➸ TOOST op de lovehandles! 💚

Hulp nodig? Neem dan contact op!

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

(*) Verplichte velden

2020-03-03T20:05:53+01:00

Dit is TOOST!

TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

TOOST op de liefde!

DIENSTEN