Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Een vrijgezellig feestje!

Of je ’t nu wilt of niet, nog één keer goed vieren dat jij als ‘vrijgezel’ door het leven gaat hoort er nou eenmaal bij.

Aan jou de eer om het vrijgezellenfeest van je maatje te organiseren? Met deze tips regel jij er één voor in de boeken!

➊ Zorg dat het écht een verrassing is. Betrek collega’s van de aanstaande in het complot en zorg dat de ‘vrijgezel’ het op dat moment echt niet ziet aankomen. Pret gegarandeerd!

➋ Schunnige opdrachten en sexy verkleedpakjes voor de ‘vrijgezel’ kunnen zorgen voor veel lachtranen. Maar let op dat het niet te ordinair wordt en zorg dat die tranen niet van verdriet zijn!

Ook niet iedere (feest)locatie is hier even blij mee, bij bijvoorbeeld Preston Palace zijn verkleedpartijen al niet toegestaan.

➌ Let’s play Bridezilla; voor de dames onder ons! Een middag ongegeneerd trouwjurken passen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Gewoon in Winsum, Friesland! Zelfs die anti-trouw-vriendin gaat dit leuk vinden!

Je kunt natuurlijk ook het vliegtuig nemen en een lang weekend vertoeven onder de Spaanse zon op Mallorca. Als je het een beetje slim uitzoekt, hoeft dit helemaal niet zo duur te zijn!

➸ TOOST! op de bachelor!

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:11:00+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN