Loading...
Jouw droombruiloft in Festivalsferen2020-08-04T19:59:30+02:00

Jouw droombruiloft in Festivalsferen

Een trend die je op dit moment veel in de ‘weddingscene’ ziet zijn de bruiloften in festival thema of ook wel bohemian wedding genoemd. Een trouwjurk in bohemian stijl, de man in een iets nonchalanter pak en de sfeer zoals op een echt festival. Het is voor vele van jullie een echte droombruiloft!

Maar wat maakt een bruiloft nou echt een festivalbruiloft? Kies voor elementen die ook perfect in een festival passen. Wij hebben een aantal inspirerende tips voor jullie op een rijtje gezet.

Tip 1: de locatie

Kies voor een passende ‘festival’ locatie met aankleding die hier perfect bij past. Wat is er nou meer festival dan een bruiloft in de natuur? Kies voor een strandje, zodat je lekker met je voetjes in het zand kunt dansen of ga voor een prachtig bosrijk gebied. Zet er een sfeervolle tent neer en je hebt direct het festivalsfeertje te pakken. En hoe leuk is het als de gasten ook nog eens op dezelfde plek kunnen overnachten in een campertje of tent?

Tip 2: Food

Als je een festivalterrein voor je ziet, dan zie je toch direct die heerlijke foodtrucks voor je? Dit is ook mogelijk voor jullie grote dag. En hoe leuk: er is hedendaags echt heel veel keuze in foodtrucks. Zo zijn er foodtrucks met echte pizzaovens, maar ook foodtrucks met heerlijke curry’s. Je kunt zelfs kiezen voor een truck met verschillende cocktails.

Tip 3: kleding

Kleding doet ook echt iets met de sfeer van een bruiloft. Om helemaal in de festival sferen te komen, kun je er voor kiezen om als bruidspaar je iets meer casual te kleden. Zoals een prachtige trouwjurk in bohemian stijl en een trouwpak zonder jasje, maar met bretels en een strikje. Wil je dat je gasten ook op een bepaalde manier gekleed komen? Vermeld je thema dan op de uitnodiging. Noem het bijvoorbeeld: summer chic of boho stijl. Dit brengt direct al de juiste sfeer met zich mee op jullie grote dag!

Hebben jullie hulp nodig bij het organiseren van een festivalbruiloft?

Willen jullie graag een festivalbruiloft, maar hebben jullie hier een beetje hulp bij nodig? Dit zijn uiteraard nog maar een aantal tips om jouw festivalbruiloft compleet te maken. Ik kom graag een keer bij jullie langs om jullie droombruiloft te bespreken. Of jullie dit nou in festival thema willen of juist op-en-top chic? Het is allemaal mogelijk! TOOST! helpt jullie hier graag bij. Wil je alvast weten uit welke pakketten je kunt kiezen? Kijk dan alvast bij ‘wat biedt TOOST!’ , maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

TOOST op de liefde!

TIPS VAN TOOST!


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

0650604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN