Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

De mooiste plekjes van Friesland

Een prachtig huwelijk of spetterend personeelsfeest: het begint bij een bijzondere locatie. Of deze nou romantisch, avontuurlijk, bourgondisch of landelijk is. Bij TOOST! weten wij alle mooie plekjes in Friesland te vinden.

Gelegen in het waterrijke Oudega staat zo’n parel dat alles in huis lijkt te hebben. Een prachtig verbouwde boerderij met adembenemend uitzicht over de Friese landerijen.

De Hûskeamer

is dé locatie om bourgondisch te genieten, waar je samen uit bent, maar toch thuis voelt.

Maar pas wel op, er kunnen hier zomaar een paar extra gasten komen aanwaaien..

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

(*) Verplichte velden

2020-07-01T19:10:46+02:00

Dit is TOOST!

TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

TOOST op de liefde!

DIENSTEN