Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Trouwen in eigen tuin

➳ π—§π—Ώπ—Όπ˜‚π˜„π—²π—» 𝗢𝗻 𝗲𝗢𝗴𝗲𝗻 π˜π˜‚π—Άπ—».. ‘𝗻 π—΄π—²π—»π—Όπ˜! πŸ’š
Waarom? hierom! πŸ˜ƒ
Β 
➊ Geen gevlieg, alles op 1 locatie; de ceremonie, lunch, receptie, het diner en feest, het kan allemaal in jullie eigen tuin gehouden worden. Geen gestress met vervoer en files dus!
Β 
βž‹ Vaak zijn trouwlocaties zeer prijzig om te huren; door in eigen tuin te trouwen bespaar je deze kosten en houd je meer geld over voor uitgebreide catering of jullie droomhuwelijksreis!
Β 
➌ Lekker lang feest vieren; de tent in jullie tuin heeft geen sluitingstijd, lekker tot in de vroege uurtjes doorgaan dus! (licht de buren wel even in πŸ˜‰)
Β 
➍ Vrijheid, blijheid; vaste trouwlocaties hebben vaak een standaard indeling en aankleding, waar weinig aan veranderd mag worden. Weg met die regels! Bepaal het lekker zelf!
Β 
➎ Dicht bij huis voelt net wat vertrouwder en je hebt bovendien een unieke locatie te pakken, niemand deed ’t precies hetzelfde en je hebt alles bij de hand!
Β 
Niet gezegend met een mooie grote tuin? Kijk jullie ouders of oom en tante dan even lief aan.. 😊
Β 
Kortom, veel voordelen maar vergeet niet dat er wel veel bij komt kijken zoals het aanvragen van vergunning(en), het regelen van de meubelen, toiletten, catering, stroom, parkeerplaatsen en personeel.
Als ervaren horecamedewerker en weddingplanner ken ik alle ins en outs van de organisatie van een tuinbruiloft. Ik help jullie dan ook graag!
Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeΓ«n en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeΓ«n kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:09:22+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet β€˜omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN