Welkom bij TOOST!

Weddingplannen, voor de één een meisjesdroom en voor de ander een nachtmerrie. Plannen, organiseren en ouderwets hard rennen voor mijn gasten, het geeft mij een kick!

De allermooiste verborgen pareltjes ontdekken, dát is mijn hobby en daarin help ik jullie graag! Budgetbewust en creatief te werk gaan en ondertussen met de beste ideeën een onvergetelijke dag organiseren.

Maar hé, weddingplannen, dat is toch iets voor ‘rijke over-the-top Amerikanen’. Voor ons nuchtere Nederlanders lijkt het al snel een overbodige luxe. Je kunt toch gewoon je beste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat kan zeker, maar hoe fijn is het als echt íedereen maximaal kan genieten van deze bijzondere dag? Als gediplomeerd weddingplanner kunnen jullie deze taak met een gerust hart aan mij overlaten en zorg ik dat de dag vlot verloopt en iedereen met een grote glimlach het feest verlaat. Als ik iets doe, doe ik het niet half, en zeg ik dat ik iets doe, dan doe ik het ook!

Als echte Friezin ben ik woonachtig in Wijnjewoude met Reindert, samen genieten we volop van het leven. TOOST! richt zich dan ook op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’. Wat je zelf goed kunt, hoef je niet te laten doen. Dit moedig ik als weddingplanner dan ook alleen maar aan. We blijven tenslotte nuchtere Friezen..

Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in!

Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

TOOST op de liefde!

Linda Posthumus

Gediplomeerd Weddingplanner

Contact opnemen?
Welkom bij TOOST!