Welkom bij TOOST!

Weddingplannen, voor de één een meisjesdroom en voor de ander één en al stress.. Organiseren, plannen en ouderwets hard rennen voor mijn gasten, ik doe het al jaren en word er blij van!

Alles tot in de puntjes voorbereiden en mooie verborgen parels ontdekken, het is mijn hobby en daarin help ik jullie graag! Ik ga graag budgetbewust en creatief te werk om een onvergetelijke bruiloft of feest te organiseren.

Maar hé, weddingplannen, dat is toch iets voor ’the rich and famous’? Voor ons, nuchtere Friezen, lijkt het inderdaad al snel een overbodige luxe. Je kunt toch gewoon je beste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat kan zeker, maar hoe fijn is het als echt íedereen maximaal kan genieten van deze bijzondere dag? Als gediplomeerd weddingplanner kunnen jullie deze taak met een gerust hart aan mij overlaten en zorg ik dat de dag vlot verloopt en iedereen met een grote glimlach het feest verlaat. Als ik iets doe, doe ik het niet half, en zeg ik dat ik iets doe, dan doe ik het ook!

Als echte Friezin ben ik woonachtig in Wijnjewoude met Reindert en onze zoon Janco, samen genieten we volop van het leven. TOOST! richt zich dan ook op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’. Wat je zelf goed kunt, hoef je niet te laten doen. Dit moedig ik als weddingplanner dan ook alleen maar aan!

Jullie wensen? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar, ik denk graag met jullie mee!

Linda de Vries – Posthumus
Gediplomeerd Weddingplanner
Contact opnemen?
Welkom bij TOOST!