WAAROM TOOST!?

Weddingplannen, dat is toch iets voor ‘rijke over-the-top Amerikanen’. Voor ons nuchtere Nederlanders lijkt het al snel een overbodige luxe.

Je kunt toch gewoon je beste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat kan zeker, maar hoe fijn is het als echt íedereen maximaal kan genieten van deze bijzondere dag? Als gediplomeerd weddingplanner kunnen jullie deze taak met een gerust hart aan mij overlaten en zorg ik dat de dag vlot verloopt en iedereen met een grote lach het feest verlaat.

Door mijn jarenlange ervaring in de horecabranche en als personeelsplanner voor evenementenlocaties weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de planning en organisatie van een onvergetelijke dag. Als ceremoniemeester tijdens jullie bruiloft neem ik jullie zorgen uit handen en leid ik alles in goede banen.

Jullie regelen zelf de locaties, leveranciers en het budgetbeheer. Samen spreken we dit van te voren goed door waarna ik aan de slag ga met een uitgebreid draaiboek waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Tijdens de bruiloft ben ik als ceremoniemeester de gehele dag aanwezig en ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten.

TOOST! ALS CEREMONIEMEESTER

  • Kennismakingsgesprek (1-2 uren)
  • Detailbespreking op trouwlocatie (2-3 uren)
  • Ondersteuning bij het regelen van de laatste details
  • Contact en check van alle gemaakte afspraken met alle leveranciers en de locatie(s).
  • Het maken van een uitgebreid draaiboek en tijdschema voor de bruiloft
  • Finishing touch styling locatie
  • Tijdens de bruiloft de gehele dag aanwezig als ceremoniemeester
  • Een soepel verloop van de planning en het voorkomen en eventueel oplossen van onverwachte situaties
  • 24/7 ondersteuning

Wat het kost? Dat hangt helemaal van jullie exacte wensen af. Ik vind het belangrijk om maatwerk te leveren, geen enkele bruiloft is ten slotte gelijk! Alle diensten zijn uit te breiden of aan te passen.

LATEN WE TOOSTEN!

VERTEL MIJ MEER OVER JULLIE WENSEN

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het contactformulier. Ik ben hartstikke nieuwsgierig naar jullie wensen!

Komen jullie wensen (nog) niet helemaal overeen met wat TOOST! biedt? Vragen kan altijd, ik help jullie graag!

CONTACT MET TOOST