Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Something Blue

Something old, something new, something borrowed, something blue..

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat betekent het nou precies? ‘Iets ouds, iets nieuws, iets geleend en iets blauws’, draagt de bruid deze vier dingen op de bruiloft bij zich dan zal dit haar extra geluk brengen in haar huwelijk. Het leuke is dat je totaal je eigen creativiteit en invulling aan deze traditie kunt geven!

Denk bijvoorbeeld aan:

➸ Something old: maak een sluier van jouw oude kanten hemeltje of draag een sieraad van je moeder.

➸ Something new: jouw jurk, lingerie of trouwring!

➸ Something borrowed: leen een armband van je beste vriendin.

➸ Something blue: blauwe schoenen, bloemen of draag de bekende blauwe kousenband: sierlijk, spannend en nèt een beetje extra geluk.. Dus bruidjes in spé, om dat ding! 😄

PS een leuke bijkomstige traditie: jouw kersverse man mag hem met zijn tanden van jouw been halen en richting de mannelijke gasten slingeren, wie ‘m als eerste vangt, trouwt als eerste! 🤵

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:15:05+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN