Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

De Ceremoniemeester EHBO-kit!

De Ceremoniemeester EHBO-kit is echt onmisbaar tijdens de grote dag! Kleine dingen die een groot verschil kunnen maken voor het bruidspaar. Als ceremoniemeester draag ik deze waardevolle tas de gehele dag bij me. Een ongeluk zit weliswaar in een klein hoekje. Hoe fijn is het dat je dan enigszins voorbereid bent!

Verkrijgbaar bij TOOST!

Deze stoere heuptas van echt leer is ook verkrijgbaar bij TOOST! In twee kleuren: Cognac en Coffee (licht- en donkerbruin). Ook voor de reizigers onder ons super handig; je paspoort, oplader en telefoon passen er perfect in!

Voor maar € 34,95 heb jij ‘m ook om je heup hangen! Incl. BTW, excl. inhoud

Hebben of meer info?

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:18:55+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN