Loading...
TOOST!: Dé weddingplanner van Friesland2020-05-26T19:37:28+02:00

Dé weddingplanner van Friesland

Weddingplannen, voor de één een meisjesdroom en voor de ander een nachtmerrie. Plannen, organiseren en ouderwets hard rennen voor mijn gasten, het geeft mij een kick! De allermooiste verborgen pareltjes ontdekken, dát is mijn hobby en daarin help ik jullie graag! Budgetbewust en creatief te werk gaan en ondertussen met de beste ideeën een onvergetelijke dag organiseren.

Een weddingplanner is toch alleen voor de rich and famous?

Maar hé, weddingplannen, dat is toch iets voor ‘rijke over-the-top Amerikanen’. Voor ons nuchtere Nederlanders lijkt het al snel een overbodige luxe. Je kunt toch gewoon je beste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat kan zeker, maar hoe fijn is het als echt íedereen maximaal kan genieten van deze bijzondere dag? Als gediplomeerd weddingplanner kunnen jullie deze taak met een gerust hart aan mij overlaten en zorg ik dat de dag vlot verloopt en iedereen met een grote glimlach het feest verlaat. Als ik iets doe, doe ik het niet half, en zeg ik dat ik iets doe, dan doe ik het ook!

Drie opties bij dé weddingplanner van Friesland

Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Wat ik voor jullie kan betekenen? Ik heb drie verschillende opties.

Optie 1: het adviesgesprek
Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen. Tijdens dit gesprek geef ik jullie tips en informatie om binnen een vast gesteld budget te blijven, nemen we alle benodigde voorbereidingen door en adviseer ik jullie in het maken van een overzichtelijk en compleet draaiboek. Wil je meer informatie? Kijk dan hier.

Optie 2: De ceremoniemeester
Je kunt toch gewoon je beste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat kan zeker, maar hoe fijn is het als echt íedereen maximaal kan genieten van deze bijzondere dag? Als gediplomeerd weddingplanner kunnen jullie deze taak met een gerust hart aan mij overlaten en zorg ik dat de dag vlot verloopt en iedereen met een grote lach het feest verlaat. Jullie regelen zelf de locaties, leveranciers en het budgetbeheer. Samen spreken we dit van te voren goed door waarna ik aan de slag ga met een uitgebreid draaiboek waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Tijdens de bruiloft ben ik als ceremoniemeester de gehele dag aanwezig en ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten. Meer informatie over deze optie? Kijk dan hier.

Optie 3: Weddingplanner van A tot Z
In het voortraject hebben jullie aan mij een professionele sparringpartner en zorg ik samen met jullie voor dat we budgetbewust te werk gaan. Door mij in te schakelen voor de volledige planning van jullie grote dag bespaart het jullie zelf erg veel kostbare tijd, en tijd is tenslotte geld!
Tijdens de bruiloft ben ik als ceremoniemeester de gehele dag aanwezig en ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten.

Vertel dé weddingplanner van Friesland alles over jullie wensen

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het contactformulier. Ik ben hartstikke nieuwsgierig! Komen jullie wensen (nog) niet helemaal overeen met wat TOOST! biedt? Vragen kan altijd, ik als weddingplanner in Friesland helpen jullie graag!

TOOST op de liefde!

TIPS VAN TOOST!


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

0650604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN