WAAROM TOOST!?

Weddingplannen, voor de één een meisjesdroom en voor de ander een nachtmerrie. Plannen, organiseren en ouderwets hard rennen voor mijn gasten, het geeft mij een kick! Als ik iets doe, doe ik het niet half, en zeg ik dat ik iets doe, dan doe ik het ook! Alle stress die de voorbereiding van een bruiloft met zich meebrengt lekker aan mij over laten en op de dag zelf volop kunnen genieten zonder zorgen? Dát is TOOST! TOTAAL.

In het voortraject hebben jullie aan mij een professionele sparringpartner en zorg ik samen met jullie voor dat we budgetbewust te werk gaan. Door mij in te schakelen voor de volledige planning van jullie grote dag bespaart het jullie zelf erg veel kostbare tijd, en tijd is tenslotte geld!

Ik zorg voor het budgetbeheer en adviseer jullie op een eerlijke en nuchtere manier in het maken van realistische keuzes. Door mijn jarenlange ervaring in de horeca-/en uitzendbranche heb ik een netwerk opgebouwd in de noordelijke provincies en ken ik daardoor de leukste locaties en leveranciers. Voor jullie dus niet meer nodig om eindeloos op Google te sneupen en zelf het wiel uit te vinden, dat doe ik voor jullie, met liefde!

Vooraf zorg ik voor een uitgebreid draaiboek waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Tijdens de bruiloft ben ik als ceremoniemeester de gehele dag aanwezig en ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers en jullie gasten.

WEDDINGPLANNING VAN A-Z

We gaan van start met een kennismakingsgesprek waarin al jullie wensen uitgebreid besproken worden. Hebben we een match, dan bundel ik de wensen en ideeën in een voorstel. Akkoord? Dan kan de planning van jullie droombruiloft van start gaan!

Waar staat TOOST! TOTAAL voor?

  • De volledige organisatie en planning van de bruiloft, inclusief tijdsplanning en uitgebreid draaiboek
  • Begeleiding vóór, tijdens en ná het huwelijk
  • Advies, ideeën en oplossingen op maat
  • Het bewaken van jullie budget
  • Gedurende het gehele traject het aanspreekpunt voor leveranciers en gasten
  • Op de trouwdag de gehele dag aanwezig als ceremoniemeester
  • 24/7 ondersteuning en vraagbaak voor jullie als bruidspaar
  • Assistentie bij zoeken en boeken van jullie droom-huwelijksreis

Wat het kost? Dat hangt helemaal van jullie exacte wensen af. Ik vind het belangrijk om maatwerk te leveren, geen enkele bruiloft is ten slotte gelijk!

LATEN WE TOOSTEN!

VERTEL MIJ MEER OVER JULLIE WENSEN

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het contactformulier. Ik ben hartstikke nieuwsgierig!

Komen jullie wensen (nog) niet helemaal overeen met wat TOOST! biedt? Vragen kan altijd, ik help jullie graag!

CONTACT MET TOOST