Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Trouwambtenaar voor 1 dag!

โžณ ๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿญ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿ’š
ย 
Bij het woord ‘BABS’ denk jij misschien aan een gezellige meisjesnaam, maar bij bruiloften staat BABS voor een ‘Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand’.
Juist! Een eigen trouwambtenaar die wettelijk een huwelijk mag sluiten. Het leuke is, jij en ik, we kunnen het allemaal zijn! ๐Ÿ˜
ย 
Jouw beste vriend, tante, vader of favoriete zanger die jullie trouwceremonie leidt? Het kan tegenwoordig in bijna heel Nederland! De kosten van de beรซdiging tot BABS voor een dag verschillen per gemeente en variรซren van zoโ€™n โ‚ฌ160,- (Gemeente Opsterland) tot โ‚ฌ390,- (Gemeente Maastricht).
ย 
Wil je dit? Bedenk het dan niet te laat want een beรซdiging bij de rechtbank kost tijd, en gemeentes vragen een lange voorbereidingstijd. Daarnaast is het natuurlijk voor de BABS zelf ook fijn om zich goed voor te kunnen bereiden op een super persoonlijke en onvergetelijke speech.
ย 
๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜, ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜!
Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeรซn en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeรซn kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:17:51+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet โ€˜omdat het zo hoortโ€™.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN