Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Trouwen in de winter

โžณ ๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ, ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ธ๐—ท๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ!๐Ÿ’š
ย 
Dat januari de minst populaire maand is om te trouwen is een feit. Echter zijn de wintermaanden juist enorm geschikt voor een romantische bruiloft!
Waarom? Hierom! ๐Ÿ˜‰
ย 
โžŠ Je hoeft je niet druk te maken over het weer ๐ŸŒง
Je trouwt binnen dus is het niet nodig om de hele dag door Buienradar te checken. Geen stress, geen plan B, je weet waar je aan toe bent!
ย 
โž‹ Goedkoper en meer beschikbaar!
Doordat de meeste bruidsparen kiezen om te trouwen in de zomer, zijn in de winter de mooiste locaties en leveranciers beschikbaar voor jou! En, laagseizoen = lagere prijzen (รณรณk voor de huwelijksreis ๐ŸŒด)
ย 
โžŒ Unieke fotoshoot! ๐Ÿ“ธ
Wel eens trouwfoto’s in de sneeuw gezien? Een winters decor maken jullie foto’s extra sfeervol en nรจt even anders!
ย 
๐—š๐—ฎ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—น๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป? โ„๏ธ
Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeรซn en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeรซn kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:16:28+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet โ€˜omdat het zo hoortโ€™.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN