Loading...

DE TIPS VAN TOOST!

Vroeger was alles anders

Vroeger was het simpel. Je vroeg de vader van de bruid om haar hand, trouwde op het gemeentehuis van je woonplaats, nodigde de hele familie uit, vierde feest in de plaatselijke feestzaal en dat was het.

↠ De afgelopen jaren is er veel veranderd en kan het niet gek genoeg!
Sommige huwelijkstradities houden we anno 2020 graag in ere, zoals de traditionele witte trouwjurk. Mijn schoonmoeder trouwde 30 jaar geleden ook keurig in het wit! Een groene jurk? Mijn mem deed ’t! 💚

↠ Vandaag de dag wordt er veel meer aandacht besteed aan de styling van een locatie. Met bloemen en decoratie wordt de ceremonie en feestlocatie omgetoverd tot een waar paradijs. Trouwen in het buitenland of een weekend lang feest? Onze ouders hadden dit waarschijnlijk nooit voor mogelijk gehouden, maar het kan nu allemaal! 😃

↠ De laatste jaren is het feest veel intiemer geworden en bepaalt het bruidspaar helemaal zelf wie ze uit willen nodigen. Dus lekker doen zoals jullie het willen en niet ‘omdat het zo hoort’! 😉

Misschien toch niet zo gek om het eens over te doen? Anno 2020 is hertrouwen hartstikke hip! En die tweede bruiloft, die beleef je waarschijnlijk veel bewuster! 💚

Neem contact op

WAT BIEDT TOOST!

DIY (Adviesgesprek)

Jullie zijn zelf geboren organisatietalenten, maar willen niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden en kunnen wel wat ideeën en raad gebruiken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kan ik jullie op weg helpen!

Portfolio

Linda heeft ons een onvergetelijke trouwdag bezorgd!

Als ceremoniemeester heeft zij de dagindeling bijgehouden waardoor alles op tijd verliep. Tevens was zij het aanspreekpunt waardoor wij volop konden genieten.

Linda, alsnog bedankt voor je hulp!

Martijn & Berta


Contact met TOOST!

Dagenlang wachten op een reactie? Nee hoor, bij TOOST! krijg je alle aandacht die je verdient.

Voor al jullie vragen en ideeën kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Telefonisch, via Facebook of via het formulier op deze pagina!

TOOST! Weddings & Events

Gentiaan 23
9241 EN Wijnjewoude

Friesland

06 50604022
info@toostweddings.nl


KvK: 758300
51


Contactformulier

  (*) Verplichte velden

  Lukt het verzenden van dit formulier niet? Mail dan rechtstreeks naar info@toostweddings.nl!

  2022-01-19T14:14:11+01:00

  Dit is TOOST!

  TOOST! richt zich op de bourgondische bruiloften waarbij goede catering, gezelligheid en vooral genieten voorop staat. Lekker doen zoals jullie het willen, en niet ‘omdat het zo hoort’.

  Veel zelf willen regelen en alleen advies nodig, mij inzetten als ceremoniemeester tijdens de bruiloft of als weddingplanner van begin tot eind? Er is van alles mogelijk!

  Spijkers met koppen slaan en een hoge service kunnen garanderen; daar zet ik mij elke dag weer voor in! Jullie wens? Daar ben ik hartstikke nieuwsgierig naar!

  TOOST op de liefde!

  DIENSTEN